AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli üzüm görmek

Kahve falında iri taneli üzüm görmek

Kahve falında iri taneli üzüm görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok para kazanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında iri taneli üzüm gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında iri taneli nar görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri kar tanesi görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek imkânlarının azalacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir