AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri buğday tanesi görmek

Kahve falında iri buğday tanesi görmek

Kahve falında iri buğday tanesi görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri buğday tanesi gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında iri taneli buğday görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri buğday görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli kar görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında iri taneli nar görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir