AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, bir şeyden zarar görmeye, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kendisi için mal mülk alacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri kar tanesi görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına yorulur.

Kahve falında iri taneli kar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri dolu yağdığını görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına inanılır.

Kahve falında iri taneli buğday görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek çok hayır duası alacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir