AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli üzüm yemek

Kahve falında iri taneli üzüm yemek

Kahve falında iri taneli üzüm yemek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, birçok işin birlikte yapılacağına inanılır.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri üzüm yemek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm tanesi yemek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tane üzüm yemek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalettir.

Kahve falında iri kar tanesi görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taneli nar görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir