AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kar tanesi görmek

Kahve falında iri kar tanesi görmek

Kahve falında iri kar tanesi görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında iri kar tanesi gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında iri taneli kar görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri kar tanesi görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir