AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli buğday görmek

Kahve falında iri taneli buğday görmek

Kahve falında iri taneli buğday görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli buğday gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Kahve falında iri taneli buğday görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iri buğday görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri taneli nar görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli kar görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında iri kar tanesi görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir