AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri buğday görmek

Kahve falında iri buğday görmek

Kahve falında iri buğday görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, güzel günler geçireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri buğday gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ısrarcı hareketleri ya da inatçılıkları nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iri buğday görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz iri fare görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında iri iri zeytin görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri kurtçuk görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri kelebek görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir