AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri boğa görmek

Kahve falında iri boğa görmek

Kahve falında iri boğa görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında iri boğa gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Kahve falında iri boğa görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında kızgın boğa tarafından kovalanmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah boğanın kovaladığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında boğanın üstüne binmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğa sevmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalettir.

Kahve falında boğa sürüsü görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu boğa görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir