AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri elma görmek

Kahve falında iri elma görmek

Kahve falında iri elma görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, doğru kararların alınacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri elma gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında iri elma görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında iri bebek görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri ceviz görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri patlıcan görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, erken evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri erkek bebek görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri bit görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri balık tutmak hastalıkların şifa bulacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir