AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri gögüslü kadın görmek

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, rahat nedir öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında iri gögüslü kadın gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iri yarı kadın görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek galibiyet kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında iri kestane görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iri fare görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri tuz yemek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işarettir.

Kahve falında iri diş görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir