AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten inmek

Kahve falında ipten inmek

Kahve falında ipten inmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Kahve falında ipten inmek gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında yüksekten iple inmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple inmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ip merdivenden inmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, dinine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipten aşağı inmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına işarettir.

Kahve falında ipten inmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan iple inmek bekar ise evleneceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında iple yüksekten inmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir