AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan iple inmek

Kahve falında balkondan iple inmek

Kahve falında balkondan iple inmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan iple inmek gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Kahve falında balkondan iple inmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan inmek adeta havalara uçacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı inmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında iple binadan inmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında iple kuyuya inmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında iple inmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ipten inmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir