AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan iple inmek

Kahve falında dağdan iple inmek

Kahve falında dağdan iple inmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, işsiz kalmaya, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan iple inmek gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında dağdan iple inmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında iple yüksekten inmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten iple inmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında iple inmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında iple aşağı inmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında iple kuyuya inmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir