AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple inmek

Kahve falında iple inmek

Kahve falında iple inmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iple inmek gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında iple inmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten inmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan iple inmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ip merdivenden inmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iple aşağı inmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ipten aşağı inmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, onlara hayrının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten iple inmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında iple kuyuya inmek maddi sıkıntıların biteceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir