AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten iple inmek

Kahve falında yüksekten iple inmek

Kahve falında yüksekten iple inmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten iple inmek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine inanılır.

Kahve falında iple yüksekten inmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten iple inmek sıkıntının günden güne artacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında iple aşağı inmek işlerinin baltalanacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan iple inmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ipten aşağı inmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple inmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ip merdivenden inmek işinden ve hayatından geri kalacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir