AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip merdivenden inmek

Kahve falında ip merdivenden inmek

Kahve falında ip merdivenden inmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Yeni veya az tanıdığınız kişilere kendinizle ilgili fazla bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında ip merdivenden inmek özlem gidereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden iple inmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipten inmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten iple inmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, iç sıkıntısına rivayet eder.

Kahve falında iple kuyuya inmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan iple inmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple yüksekten inmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına inanılır.

Kahve falında dağdan iple inmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir