AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten aşağı inmek

Kahve falında ipten aşağı inmek

Kahve falında ipten aşağı inmek hayırlı bir yuva kurulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, hep yerinde sayacağına, kazancının helal para olacağına, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında ipten aşağı inmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ipten aşağı inmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iple aşağı inmek büyük bir makama geleceğine, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağı inmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden aşağı inmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında asansörden aşağı inmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek kötü halin son bulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir