AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple aşağı inmek

Kahve falında iple aşağı inmek

Kahve falında iple aşağı inmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işarettir.

Kahve falında iple aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında ipten aşağı inmek kariyerinde atılım yapacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Kahve falında iple aşağı inmek aniden evlilik kararı alacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek kem gözlere gelineceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan aşağı inmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir