AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek giysi giymek

Kahve falında ipek giysi giymek

Kahve falında ipek giysi giymek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek giysi giymek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda küçük olumsuz yönlenmeler ya da engellemeler olabilir.

Kahve falında ipek giysi giymek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ipek giymek fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek çorap giymek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kötü kişilere yakın olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil ipek giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir