AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ipek elbise giymek

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek kıdem atlayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, dolandırılacağına, elinin bolluk göreceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek beyaz elbise giymek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek elde bulunan imkânların artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek elbise giymek kazancın gittikçe artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir