AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ipek giymek

Kahve falında yeşil ipek giymek

Kahve falında yeşil ipek giymek haram mal yiyip içeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ipek giymek gördüyseniz:

  • Çok ümit verici gelişmeler olmasına rağmen tatmin edici sonuçlar alabilmeniz şimdilik biraz zor olabilir.

Kahve falında yeşil ipek giymek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işarettir.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek hayallerinin söneceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek her nimetin lezzetine varacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ipek giymek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek bluz giymek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı ipek giymek ettiği zararları telafi edeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir