AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek giymek

Kahve falında ipek giymek

Kahve falında ipek giymek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Kahve falında ipek giymek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ipek giysi giymek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek etek giymek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek kazançlı çıkacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ipek çorap giymek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir