AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ipek giymek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, imkânlarının da genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek gömlek görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ipek gömlek görmek huzur ve mutluluk bulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ipek elbise görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir