AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek pijama giymek

Kahve falında ipek pijama giymek

Kahve falında ipek pijama giymek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında ipek pijama giymek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ipek pijama görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pijama giymek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski pijama giymek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, malının da hiç olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah pijama giymek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında pijama giydiğini görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pijama giydirmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında lacivert pijama giymek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yardımının olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir