AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek etek giymek

Kahve falında ipek etek giymek

Kahve falında ipek etek giymek büyük bir ikilemde kalacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek etek giymek gördüyseniz:

  • Başarılarınızdan memnun olacak kişilerle program yapabilirsiniz.

Kahve falında ipek etek giymek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ipek etek görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında ipek elbise giymek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna rivayet eder.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek huzurlu hissedileceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ipek çorap giymek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kıyafet giymek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir