AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek etek görmek

Kahve falında ipek etek görmek

Kahve falında ipek etek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, istediği projeleri yapamayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek etek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ipek etek giymek korkulan bir şeyin başa geleceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek etek görmek yükünün hafifleyeceğine, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek böceği kurdu görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Kahve falında ipek eşarp görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında ipek giymek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek havlu görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek gömlek görmek iyiliğe kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipek fular görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir