AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek çorap görmek

Kahve falında ipek çorap görmek

Kahve falında ipek çorap görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek çorap gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında ipek çorap görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında ipek çorap giymek onlar tarafından çok sevileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipek mendil görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, yeni yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek kumaş almak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek bluz giymek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek giymek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kalbini kıracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ipek görmek aile içinde husumet gelişeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipek bluz görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir