AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe un sermek

Kahve falında ipe un sermek

Kahve falında ipe un sermek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, muradına eremeyeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe un sermek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında ipe un sermek borçlarının hafifleyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yere un sermek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ipe çarşaf sermek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, onlardan fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında camiye halı sermek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek bebek sahibi olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında fındık sermek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına inanılır.

Kahve falında yorgan sermek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir