AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere un sermek

Kahve falında yere un sermek

Kahve falında yere un sermek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, huzur ve kazanç getireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yere un sermek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında yere un sermek fesat ve kötü kimselerden olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe un sermek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Kahve falında yere örtü sermek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere çarşaf sermek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yere sofra sermek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Kahve falında yere yatak sermek zorluklarının son bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yere döşek sermek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir