AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin önüne seccade sermek

Kahve falında birinin önüne seccade sermek

Kahve falında birinin önüne seccade sermek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yenileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, haram mala, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında birinin önüne seccade sermek tüm kederinin uçup gideceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere seccade sermek maddi durumunun düzeleceğine, onları okula göndereceğine delalet eder.

Kahve falında birisine seccade sermek ikisinin de çok rahat edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine seccade sermek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işarettir.

Kahve falında seccade sermek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında seccadeyi sermek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye seccade sermek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında camiye seccade sermek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir