Kahve falında fındık sermek

Kahve falında fındık sermek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında fındık sermek gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında fındık sermek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve halı sermek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında yere döşek sermek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine inanılır.

Kahve falında temiz çamaşır sermek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında misafire yatak sermek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yere örtü sermek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve yeşil halı sermek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir