AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe çarşaf sermek

Kahve falında ipe çarşaf sermek

Kahve falında ipe çarşaf sermek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında ipe çarşaf sermek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yatağa çarşaf sermek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf sermek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yere çarşaf sermek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalettir.

Kahve falında yatak çarşafı sermek çok sıkıntı çekeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine çarşaf sermek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir