AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple kendini asmak

Kahve falında iple kendini asmak

Kahve falında iple kendini asmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Kahve falında iple kendini asmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip yün asmak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple battaniye asmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini ipe asmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini iple asmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Kahve falında ipe elbise asmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Kahve falında ipe yorgan asmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir