AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple tırmanmak

Kahve falında iple tırmanmak

Kahve falında iple tırmanmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iple tırmanmak gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak ev sahibi olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında iple tırmanmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip merdivene tırmanmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden tırmanmak eşlerin muhabbetinin artacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yere tırmanmak kazancını artıracağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısına tırmanmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir