AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip bileklik görmek

Kahve falında ip bileklik görmek

Kahve falında ip bileklik görmek tartışmalı bir işe girileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, şansın yüze güleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ip bileklik gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında ip bileklik görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bileklik taktığını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bileklik kaybetmek karlı işlere gireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş bileklik almak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bileklik görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Kahve falında çelik bileklik görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir