AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik taktığını görmek

Kahve falında bileklik taktığını görmek

Kahve falında bileklik taktığını görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, maddi olarak zarar edileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik taktığını gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında bileklik taktığını görmek eve kapanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi bileklik takmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek içinin hafifleyeceğine, zararların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bileklik görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Kahve falında inci bileklik takmak kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu bileklik almak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir