AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileklik kaybetmek

Kahve falında altın bileklik kaybetmek

Kahve falında altın bileklik kaybetmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik kaybetmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın bileklik almak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileklik bulmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilekliğin koptuğunu görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileklik çalmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik hediye etmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, dedikodu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve bileklik görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir