AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik bileklik görmek

Kahve falında çelik bileklik görmek

Kahve falında çelik bileklik görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çelik bileklik gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında çelik bileklik görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında çelik yelek görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında çelik bardak görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işarettir.

Kahve falında çelik kapı taktırmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir çelik görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına işarettir.

Kahve falında çelik zırh görmek rahat edileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında çelik çaydanlık görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir