AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik kaybetmek

Kahve falında bileklik kaybetmek

Kahve falında bileklik kaybetmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, mevkie edineceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileklik kaybetmek gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Kahve falında bileklik kaybetmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Kahve falında altın bileklik satmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş bileklik görmek sorunların çabucak halledileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek kafa dağıtacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında taşlı bileklik takmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir