AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ekmek bulamayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında insanın yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında yüz kılı almak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına rivayet eder.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir