AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek

Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek

Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzün kıllanmasını gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüz kıllarını almak önemli ve büyük adımlar atacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı yüz görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün kıllarını almak beklenen mirasın alınacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüzün kıllandığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kıllar görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir