AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz kılı almak

Kahve falında yüz kılı almak

Kahve falında yüz kılı almak eşler arasına kara kedi gireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz kılı almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün kıllanmasını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü kıllı bebek görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir