AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek

Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek

Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü kıllı gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü kıl içinde görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü kıllı görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek onlarla gönül birliği edeceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir