AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, başarı ve zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz kılı aldırmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları almak kısmetinin artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek şansının bahtının açılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir