AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, rahatının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün kıllandığını gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kıllı yüz görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü kıllı görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde kıl görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kıl içinde görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, başarıları ile tanınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir