AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kadın yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek makamını garantileyeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzündeki kılları almak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir