AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye taş atmak

Kahve falında sevgiliye taş atmak

Kahve falında sevgiliye taş atmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yeni yollara girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, geçimin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye taş atmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye taş atmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Kahve falında cama taş atmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çakıl taşı atmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayıya taş atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında dereye taş atmak artık kötü günler yaşamayacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşe taş atmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten taş atmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında kediye taş atmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayır dualarına nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir