AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan yutmak

Kahve falında insan yutmak

Kahve falında insan yutmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, şansın kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, yönetici makamına oturacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan yutmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında insan yutmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında anahtar yutmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında raptiye yutmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sakız yutmak herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında takma diş yutmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilini yutmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel yutmak gelişim içine gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında lağım suyu yutmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir