AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş yutmak

Kahve falında takma diş yutmak

Kahve falında takma diş yutmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, geçineceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş yutmak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında takma diş yutmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş yaptırmak onunla üzülüp, ağlayacağına, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında takma diş kırmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çürük takma diş görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalettir.

Kahve falında takma altın diş görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takma diş düşürmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş yıkamak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir