AnaSayfa / Genel / Kahve falında raptiye yutmak

Kahve falında raptiye yutmak

Kahve falında raptiye yutmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kişinin tek başına kalacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Kahve falında raptiye yutmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında raptiye yutmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında raptiye toplamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında raptiye görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt yutmak bol kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su yutmak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının tükürüğünü yutmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balgam yutmak sıkıntıya düşüreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan yutmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir